Trening på onsdag - kommer du?

Det blir som vanlig trening på onsdag; intervalltrening i Frognerparken:-) Kuldegradene er tilbake, og det er også litt snø. Så lenge temperaturen holder seg relativt stabil forventer jeg gode forhold for løping i parken, men jeg utsteder selvsagt ingen garantier! Snøen gjør det i alle fall litt lysere, og det er jo en bra ting.

Tenkte vi skulle blande enkle og doble runder denne uken, men flest doble. Jeg orker ikke løpe så fort nå i desember! Hva sier dere til følgende?:  4 doble - 3 single.


To nye har meldt sin interesse etter den siste omtalen på kilkk, og med noen gamliser på plass blir vi forhåpentligvis en fin liten gjeng denne uken også. Kommer du? Skriv gjerne i kommentarfeltet!

Dette er sikkert siste gang før jul for mange, men jeg er i byen hele jula og samler gjerne folk i parken også lille julaften. Det tar vi mer om her på bloggen om en uke, men jeg kan allerede nå si at det blir tvungen "påmelding" per mail for neste ukes økt. Vi kan også muligens trene litt tidligere enn kl 20:00. Kom gjerne med innspill allerede nå!

Kommentarer

 1. Jeg skal på Snekker Andersen med ungene i morgen, men kommer hvis jeg rekker! Det frister med noen enkle runder for en gangs skyld ;)

  SvarSlett
 2. Håper du rekker det Astrid!
  Kari-Ann, Kristina og Lisa G har meldt sin ankomst i morgen:-) Håper det kommer mange flere også!

  SvarSlett
 3. Jeg kommer i kveld, og har med meg tre andre som aldri har vært med før :)

  Jeanette

  SvarSlett
 4. Så bra Jeanette!
  Da blir det flere nye i kveld, og forhåpentligvis noen gamliser også:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar