Snø!

Det er nydelig hvitt utenfor, akkurat så hvitt og rent det bare er når den første snøen legger seg. Jeg får lyst til å glemme jobb, mann og barn - bare komme meg til skogs og på skitur! Fins det noe finere enn nylagde spor i fersk og deilig snø? Løype som snor seg med tunge grener som henger over og lykkelige folk med ro i sinnet i møtende spor. 

Drømmer meg bort!! Håper snøen blir liggende i jula, for da kan vi ta oss en tur inn i Sørkedalen f.eks. Håpe, håpe, håpe!

  • Gå rolige, lange turer mens snøen laver ned med violett under skia. 
  • Eller i strålende solskinn, med blå eller grønn swix og isroser i kinnene. 
  • Eller suse avgårde i treningstempo, skøyte der det er mulig og klassisk når skøytemusklene skjelver.
 Hehe, jeg er ikke akkurat Bjørn Dæhli på ski;-) Her er jeg 7 måneder gravid, definitivt på skitur; tempo var lavt med sprellemann i magen.


    Kommentarer