Rød nese på trening - nei takk!

Treningen i går gav meg skikkelig rød nese og røde kinn. Kanskje fint nå i førjulstiden tenker du - men jeg mener at rød nese nå i juletiden er forbeholdt reinsdyr og en viss TV-innsamlingsaksjon. Jeg prøver derfor å unngå rød nese - men i går hadde jeg glemt å ta på kuldekrem. Etter flere vintre med mye uteliv og forfrysninger av ansikt er mine kinn, øreflipper og nese veldig sensitiv for kulde. Derefor har jeg prøvd ut det meste av kuldekremer jeg har kommet over - men har forkastet de fleste.De siste år har jeg holdt meg til Dermalogica sin krem eller stift. Kjøpes hos hudpleiesalong og er relativt dyr dessverre. Men, stiften er superenkel å påføre og ikke noe kliss der. Veldig enkelt å bruke den på barn også, spesielt dem som ikke liker å bli smurt. Videre liker jeg godt Calendula Wind and Weather Cream fra Weleda (baby). Ikke en ren kuldekrem, men påfører man den om morgenen en stund før man går ut er man relativt godt beskyttet. Ikke spesielt dyr, og de har den hos Helsekost.
Har du en kuldekrem du er fornøyd med?
Bildet er hentet fra dermalogica.no

Kommentarer

 1. Hei!

  Man lærer noe nytt hver dag.
  Jeg har aldri engang hørt om kuldekrem og var ikke klar over produktets eksistens engang :)

  Kanskje jeg ikke er i målgruppen, men det er veldig kaldt om dagen ja. Capsen er bytta ut med lue :)

  Skal jeg straks ned til frognerparken selv, så da håper jeg forholda er like gode i dag som de var for dere i går!

  Sees kanskje søndag!

  SvarSlett
 2. Hehe Asta, Rødnesedagen var jo den 29.11!!
  http://www.rodnesedagen.no/

  SvarSlett

Legg inn en kommentar