Jeg ønsker meg tredemølle til jul!

Er litt usikker på om den får plass under treet!
Denne lille, nette saken fra Sportsmaster kalles T70 og er visstnok den nye toppmodellen til hjemmebruk. Den har 3mm løpebånd, stor løpeflate, direkteknapper opp til 18 km/t og hastighet på 20 km/t mange programmuligheter. Dette er tredemøllen vår tror jeg :-) 


 

Med tredemølle i kjelleren kan jeg jo løpe selv om jeg er hjemme alene med poden, etter hans leggetid. Spesielt nå på vinteren er det attraktivt, når det nå blir bare kaldere og mørkere, samt også etterhvert glatt på veiene.

Jeg tror jeg har vært snill nok for en slik gave i år! Jeg har i alle fall anstrengt meg til det ytterste av hva jeg kan greie av snillhet, så går det ikke i år går det aldri.


Hva ønsker du deg til jul? Polar eller Garmin stæsj kanskje? Eller hva med nike+ med ipod eler SportsBand? Husk at du har rabatt på Løplabbet i Kirkeveien da:-)

Kommentarer