2 dager igjen

Jeg elsker snop & godteri, så julen er en super tid... Men, en liten pekefinger i været må jeg likevel ta: Hold løpingen og treningen ved like, og ikke spis til du sprekker! Skulle du likevel falle for mange fristelser, vit at du kan betale tilbake i from av høyt aktivitetsnivå. Gjør det i julen, ikke vent til etter nyttår.

VG-helse (Vektklubben) skriver om hvor mye aktivitet ulike mat og snop koster deg, hhv om du er mann eller kvinne. Utregningene er basert på tespersoner, men selv om du ikke matcher testpersonen kan det gi en nyttig pekepinn for deg. Som dere ser er løping "best" i form av at det gir mest effekt på kortest tid - så hold løpemotet opp og logg kilometer til den store juleutfordringen! TESTMANN: Tabellen for menn er basert på en testmann som veier 97 kilo og har som mål å gå ned 15 kilo. Testmannen har en BMI på 26,9, noe som betyr at han er overvektig - og bør fortsette på treningen gjennom julen.


TESTKVINNE: Tabellen for kvinner er basert på en 39 år gammel kvinne som har som mål å gå ned 10 kilo Hun er 1.75 cm høy og veier 90 kilo. Som mål har hun satt seg å gå ned 10 kilo.

Kommentarer