Herlig løpetur

Kroppen trengte så avgjort litt mosjon nå i dag, det var en helt utrolig digg løpetur! Jeg var litt skeptisk og tung i kroppen før jeg kom i gang, blant annet pga all snøen som har dalt ned både i skjul og på veiene. Jeg holdt meg derfor på de store veiene, og det var nok smart. Godt brøytet nesten hele veien, litt grisete bare på korte strekker her og der.  Det ble 10.5 km på 57 min, og det er ikke galt på vinterføre og etter all maten i går;-) 

Slike økter er gode å ta med på veiene, man føler seg bra fordi man får trent selv om man bare føler for å krype til køys. og man føler seg selvsagt enda bedre over å kjenne at kroppen faktisk trengte litt fysisk aktivitet! Her er løypa jeg sprang i dag: (Fra mapmyrun.com)Stille på veiene mhp trafikk var det også forresten i dag, helt utrolig deilig å slippe unna trafikken, selv på disse store veiene.


Hva med deg? Har du vært ute og løpt en tur i dag? Hvordan ligger du an med juleutfordringen? Jeg har 27 km nå tror jeg, og er godt over halvveis.

Kommentarer