Full fart

Det er virkelig høyt tempo om dagen, og jeg kan ikke legge skjul på at jeg gleder meg til juleferie! De siste ukene før jul er det egentlig bare å ta på pulsmåler og joggesko - hele døgnet!


Søndagen begynte pent med en times løpetur, det var is og glatt på Hovseter og Slemdal, men nede i parken f.eks var forholdene for løping perfekt. Etter treningsturen ble det tid til en dusj og litt mat i hui og hast før jeg fikk med meg joggevogna og alle premiene til Parksprinten. Jeg var litt sent ute, så noen deltakere var på plass før meg gitt, men jeg tror jeg ble tilgitt. Etter hvert fikk jeg hjelp av Birgit og datteren til å merke løypa i de to stikryssene man kan ta feil -  og i tillegg kom Asta for å hjelpe til i barnepassen og Astrid med påmeldingen og pengeinnkrevingen. 


Det er alltid en smule kaotisk, jeg har visst ikke fått alt på stell ennå - men det kommer seg vel. Mitt inntrykk er uansett at deltakerne skjønner at dette er uproft og det er ingen sure miner å spore, heldigvis! Sånn litt over kl 12 får vi starten i gang, og historens andre Parksprint i Frognerparken er i gang. Moro! 


Dessverre blir det mye tull med noteringen av navn i mål, så det tar meg hele kvelden og dagen etter å få orden på resultatlisten! Dermed må treningscampen lide under liten oppdatering også, men nå kommer det altså litt oppdateringer her - følg med. 


Forøvrig fikk vi lurt inn De Lillos i Operaen (=fantastisk fint og veldig uvant setting) og en boligvisning i går også, jeg må innrømme at timeplanen virket litt sprengt... og at jeg på ingen måte kunne føle at helgen hadde gitt meg energi. Mandag morgen blues med andre ord. Har ambisjon om å komme meg tidlig til sengs, ligger foreløpig godt an!

Kommentarer