Extraøktrapport

Fin tittel? Nå i ettertid innser jeg at jeg heller burde valgt: Guttetur!I dag var det ekstra treningscamp i parken, og det ble en annerledes opplevelse fra de vanlige onsdagsøktene på følgende måte:
  1. Dagslys
  2. Bare gutter (pluss meg selvsagt)
  3. Nesten bare nye, kun en gamlis i tillegg til supergamlis meg
  4. Kun single runder; ti stk i høyt tempo, alle under 2 min
Det fulgte med en fotograf også, så jeg tror jeg skal få noen bilder fra dagens økt. De blir lagt ut så fort jeg får muligheten. Jeg tror også jeg fikk presentert campen bra, så kanskje får vi mange nye med oss etter hvert:-)

Gutta var forresten i overkant forsiktige ut, de første rundene tenkte de kun på at de skulle løpe ti totalt og holdt igjen, de var skikkelig feige! Etter hvert begynte de å speede opp litt, men de tok helt av på oppløpet på siste runden. Det fikk de selvfølgelig kjeft for, intervaller skal kjøres i jevnt og hardt tempo. Så mye krutt igjen på slutten som disse hadde, beviste at de åpenbart safet for mye på de første ni. Det er trening som vanlig i morgen, da kun doble runder. Bli med!


Bilder!Kommentarer