Ekstra treningsøkt (Tirsdag 8/12)

Førstkommende tirsdag blir det som allerede annonsert mulig å delta på en treningsøkt i parken, i dagslys!! Jeg gleder meg:-)

Økten blir ganske lik den vi kjører onsdager, men tidspunktet gjør det kanskje mulig for helt nye/andre mosjonister å komme, samtidig som det muligens gjør det umulig for de faste treningscamperne. Fortvil ikke, onsdagstreningene vil fortsette ufortrødent som før!

Oppmøtestedet er som vanlig ved det lille røde krysset som er markert på kartet om du følger linken. I dagslys vil det uansett være lettere å se oss fra lengre hold også. Tidspunktet er altså på dagtid, treningen vil foregå ca kl 14:00 - 14:45.

Starttidspunkt denne gangen er altså bare ca og ikke sharp slik det pleier å være. Det er fordi jeg skal fortelle litt om campen først, før jeg drar med meg en liten gjeng i parken og møter dere. Ventetiden bruker dere selvsagt på å småjogge en ekstra runde eller tre, da er dere gode og varme til intervallene!

Håper vi ses, jeg gleder meg altså til å SE dere for første gang på mange uker;-)
Glem nå heller ikke at det er parkløping også på søndag 6/12; Parksprint i Frognerparken. Det er ikke ofte man kan vinne så mye flott for å løpe så kort!

Kommentarer

Legg inn en kommentar