Årets juleutfordring til dere alle sammen

Det er fjerde søndag i advent, og julen står for døren - er du klar for årets juleutfordring? Gode treningforsett kan man ikke vente med til nyttår, det er mye lettere å finne tid nå i juleferien. 


Utfordringen er som føgler: Løpe maraton i julen. Det kan gjøres over flere dager ja:-) Startdato er i dag 20/12 og sluttstrek settes etter parksprint 3. januar. Skriv i kommentarfeltet om du er med, og start allerede med en halvtime-times løpetur i dag. 


Jeg vil gjerne ha kilometer antall fra dere fortløpende, så kan vi følge og oppmuntre hverandre. Send mail med antall kilometer for hver dag dere har trent - så du trenger ikke maile etter hver økt, om du syns det er litt masete. (Bruk f.eks www.mapmyrun.com for å finne hvor lang løypa di er)


Bli med på juleutfordringen, så kan du skryte av å ha løpt maraton i julen til dine kolleger og venner! Jeg er spent på hvor mange maraton Treningscampen kan sette på merittlista etter årets jul;-)

Kommentarer

 1. Jeg skal prøve i hvert fall :)

  Men burde ha ønska meg en pulsklokka el. no for aner jo ikke hvor langt jeg løper om jeg løper noe annet sted enn Sognsvann.

  SvarSlett
 2. Jeg skulle jo skrive litt om hvordan måle.. men det glemte jeg visst!


  www.mapmyrun.com

  SvarSlett
 3. Før jeg kjøpte meg Garmin Forerunner (GPS-klokke som jeg anbefaler til alle som løper), brukte jeg Google's Pedometer.

  Dette er en løpetur jeg hadde i april 2008:
  http://www.gmap-pedometer.com/?r=1766811

  Veldig enkelt å måle opp hvor langt man har løpt, om man husker hvor man har vært :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar