Dagen før dagen

Lille-julaften har vært en hektisk dag her hos oss, den eneste fridagen før jul ble en skikkelig jobbedag faktisk. Bakst fra morgenen av, før det ble posthus og bytur for å kjøpe de siste gavene. 

Det var vørterbrød som stod på bakeprogrammet fra morgenen. Vi har vel alle noe spesielt som hører julen til, og for meg er vørterbrød veldig viktig! Det smaker godt og bare ER jul. Foruten vørterøl og mel trengs det nellik, ingefær, allehånde, pepper og melk. Og sikkert noe mer som jeg har glemt nå i farten. Som f.eks gjær ja! ;-)

Dernest ble det mere baking (sjokoladekjeks, nam!) før Treningscamp klokken 16:00. Det ble kun Ellen og meg, men det ble en hyggelig og god økt, der jeg fikk heist skuldrene ned og nærmere der de skal være! Vi tok noen runder i rolig pratetempo, totalt fikk jeg ca 10 km tror jeg. 


Etter treningen var det mere gjøremål; blant annet julekort, juletrepynting og ikke minst rydding - mere bakst ble det jammen også. Så, nå er vi klare for julen her i huset - det skal bli deilig med fri! 

Neste camp kan bli 1. eller 2. juledag, f.eks kl 10:00. Skriv i kommentarfeltet om du er interessert. Det behøver ikke bli intervaller, vi kan løpe det vi har mest lyst til.  Forøvrig; GOD JUL!

Kommentarer