Camp lille-julaften

Julen har mange tradisjoner, og jeg innser at treningscamp ikke er en del av de! Det er en veldig trist erkjennelse, men kanskje om noen år?  Jeg sikter selvsagt til avstemmingen for når vi skal trene på onsdag, der det vinnende svaralternativet er "Bortreist". *Må gråte en skvett*

For dere som tross alt har svart at dere kan trene; ja det blir camp! Men, det store spørsmålet er når? Dere svarer jo bare i hytt og pine, så jeg aner ikke hva jeg skal velge!! ;-) Siden dere ikke gir meg noen føringer i form av tendenser i avstemmingen blir følgende faktorer avgjørende for valg av tidspunkt:
  • Ønsker meg mange deltakere 
Ja, det var vel egentlig det viktigste, hehe. Så, det gir seg vel selv? kl 16:00
Hvor jeg tok det fra? Aner ikke.


Jeg regner med at vi blir kun 5 stk; det er 3 som har stemt, 1 ess i ermet samt meg selv. Er du en av de som har stemt og ikke kan på det valgte tidspunkt er det fint om du gir beskjed per mail. Det er selvsagt plass til flere enn de som har stemt, om noen skulle stille seg det spørsmålet...

Håper vi ses!

Kommentarer

  1. Ser ut til at jeg har misforstått da. Tenkte meg ikke at man måtte scrolle nedover. Men nå har jeg fått på tøy så trening blir det på gemg og uansett. Er glad for at jeg sjekket litt ekstra, så jeg er forberedt på å trene alene.

    Det hadde nok bøott tøft å rekke det kl. 16.00 uansett. Jeg kommer sikkert med ved senere anledninger.
    mvh
    Oddvar

    SvarSlett

Legg inn en kommentar