Rabattavtale Løplabbet

Det er ikke så lenge siden jeg skrev denne, men siden det var så mange nye i går er det kanskje på sin plass med en liten oppdatering.

Medlemslisten som ligger hos Løplabbet i Kirkeveien på Majorstuen er nå oppdatert og det er sendt ut mails til nye campere med ditt medlemsnummer.  Hvis du ikke har fått mail fra Treningscampen er det fordi jeg enten mangler emailadressen din eller fordi jeg trett og slett har glemt deg bort... Uansett om grunnen er den første eller den andre; send meg en mail med det samme og krev din rett;-)

Rabatten på Løplabbet i Kirkeveien er som følger:
15% på alt
20% på GORE klær uten Løplabbet logo
30% på GORE klær med løplabbet logo
Et lite bloggbilde av klærne mine kan du se her

Om du skal stille opp i løp framover løper du selvsagt med Treningscamp som klubb!

Kommentarer