Ny uke rett om hjørnet, med nye treningsmuligheter

Helgen er over for denne gang, og jeg håper dere har hatt en god treningshelg! Fortell gjerne om hvor sprek du har vært i kommentarfeltet nedenfor - det er moro å høre hva dere har trent. Selv har jeg misset nesten alt av trening denne uken pga sykdom, først i dag turte jeg utfordre kroppen litt igjen. Og nå tror jeg at jeg kan erklære meg 100% frisk, skjønt 100 er kanskje å ta litt i;-)


En laber treningsuke i ny og ne tror jeg kroppen bare har godt av, og jeg gleder meg nå til å komme i gang med en mer normal uke. En lite løpetur i morgen og kanskje litt wii fit pilates og styrke dagen etter - det er en god start på uken. Har du lagt planene for treningen din eller liker du ta det som faller seg?


Onsdag er det camp og intervaller, men denne uken har jeg dessverre forfall igjen. Denne gangen er det helt planlagt da, men det passet jo selvsagt veldig dårlig at jeg var syk gangen før det planlagte... Jeg tror selvsagt dere skal få til en super økt uten meg også denne gangen - om du har lyst til å lede treningen kan du ta kontakt med meg på mail. Det er en nyttig erfaring, og slett ikke særlig vanskelig :-) 

Kommentarer