Moro!!

I kveld ble vi hele 15 stk på trening, og jeg skal nå prøve meg på en navneoppsummering ;-) og en liten treningsrapport (Det er mørkt i parken og Siri er ekstremt dårlig på huske navn!)

"Gamliser":
Michael
Dag
Ingunn M
Regis
Lisa G
Silje SJ
Gunvor
Ellen
Anne C

Nye & håpefulle:
Marit
Kari
Bettina
Øyvind(?)
Tom


Velkommen til de nye! Håper dere vil trives sammen med oss i parken:-)
Det ble en hard økt for meg i alle fall, litt for nært opp til sen middag og kanskje litt tung i kroppen etter treningen i går? Vi kjørte i alle fall som planlagt 1 runde oppvarming (i tillegg til den oppvarmingen man har til parken), deretter intervaller: 1 singel - 5 doble - 1 singel, ca 1:15 i pause mellom hver intervall. Totalt skulle det bli en liten times økt, i høyt tempo - det er bra trening!! Veldig bra folkens:-)

Vi var heldig med været også forresten, det regnet litt på intervall nr to eller tre, men ellers var det tørt og heller ikke særlig kaldt. Mørket derimot er det lite å gjøre med nå mens vi venter på snøen. Lampene i parken blinket i kveld, noen ganger var de på andre ganger av, det hjelper ikke akkurat på lysforholdene at de melder seg ut...

Kommentarer

  1. Heilt enig, grådig moro i parken i kveld. Dette er virkelig eit bra tiltak, sosialt, utfordrende, moro og megabra trening. Min spurtkompis heiter Tom, berre for ordens skyld.

    SvarSlett
  2. Takk Ingunn:-)

    Jeg skal rette navnet med det samme!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar