Kom til parken i kveld

Det er ikke mange som har meldt sin ankomst til parken i kveld, jeg har notert Marit, Ingunn, Gøril, Tonje, Janne og Mari (om jeg nå ikke har surra med navn igjen da...!) Men, det er selvsagt lov til å komme rett til oppmøtestedet kl 20:00 - forrige uke kom mange uanmeldt slik at det var en gjeng på nesten 15 som jaget hverandre rundt, runde på runde.

6 doble og en singel er mitt forslag også i kveld - det er en bra løpeøkt som totalt tar i underkant av en time inkl litt oppvarming.

Jeg er dessverre forhindret i kveld, så jeg kan bare ønske dere alle en skikkelig god løpeøkt! Ta godt i mot eventuelle nye. Håper på mange kommentarer her på hvordan treningen forløp;-)

Kommentarer

 1. Takker for endå ei kjekk og god trening i parken. Satser på ny økt neste onsdag

  SvarSlett
 2. Bra å høre Ingunn!
  Ble dere mange i kveld?

  SvarSlett
 3. Vi var 8, og løp nok litt fortere enn vanlig. God trening, og grusomt tung for meg iallfall:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar