Hvorfor trene intervaller med Siri?

Da jeg leste om Siris trening i Aftenposten Aften meldte jeg min interesse med en gang. Ikke fordi jeg er superglad i å løpe ute mens det er mørkt og kaldt - men fordi jeg liker enda mindre å løpe ute i mørket og kulden alene. Det føles absolutt tryggere og er ikke minst er det veldig inspirerende å løpe i en gruppe fremfor å løpe alene. Siris løpegruppe svarte til forventingene. Enkelt og til og med gratis.
Mange som løper mye alene på mosjonistnivå merker liten fremgang. Intervalltrening er krevende og tildels vondt - men gir resultater. Det beste er kanskje følelsen når det hele er overstått! Det å få boosted blodomløpet skikkelig en gang i uken føles skikkelig bra. Jeg skal henge med så lenge jeg kan utover vinteren - og skal nå også skrive litt om trening og annet her på bloggen hos Siri. Håper vi sees på onsdagene!

Kommentarer