Hvem er med denne uken?

Det er mandag i dag, og onsdagstreningen er kun to dager unna:-) Håper vi blir en fin liten gjeng i parken denne uken også! Gi meg gjerne beskjed om du tenker å komme, foreløpig har jeg ingen navn på "blokka". Du kan sende en mail eller legge igjen en kommentar her om du har tenkt å komme.


Ellers oppfordrer jeg deg til å melde deg på Parksprint i Frognerparken 6. desember, ta gjerne med venner, kolleger og ikke minst barna! Det er egen klasse for de som løper med joggevogn/sportstrille med flott uttrekkspremie. Det er også generelle uttrekkspremier, alt dette kan du lese mer om på parksprintsiden. 


Alle medlemmer i Treningscamp kan også være med i arrangørstaben for sprinten, det er ikke mye jobb og man kan delta selv om man "jobber" litt. Høres det interessant ut for deg?
Kommentarer

 1. Ingunn (ny sist onsdag) er med. Registrerte at det var ei te med samme navn så skreiv det slik. Gleder meg, bra økt sist onsdag. Trur desse intervalløktene gjer godt for formen ja. Snakkes.

  SvarSlett
 2. Selv om jeg kommer til å bli grusa noe aldeles forferdelig av Ingunn som jeg ser skal være med så tar jeg sjansen på å komme i morgen.

  SvarSlett
 3. Jeg er med! Og kanskje broren min. Régis må være barnevakt. Hvor mange runder blir det (må psyke meg opp...)?

  SvarSlett
 4. Vi kjører vel 6 doble pluss en singel tilslutt, slik som vi har gjort de siste ukene:-) Det blir fin trening det! Og, ingen som skal gruses her;-)

  SvarSlett
 5. Heming...Siri har sagt ingen grusing....det får me vente med te våren ha ha. Blir kjekt å sjå dykk att :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar