Hekta på ebay

Det er ikke så lenge siden jeg gjorde mitt første kjøp på ebay, via mannens konto. Da hadde jeg lenge vært på jakt etter ny sportsbh fra Adidas/Polar, som var helt umulig å oppdrive i sportsbutikkene. Dette er for meg det ultimate produktet, siden det kombinerer produktene pulsmåler og sportsbh. Slik at jeg slipper å bruke selve pulsmålerbeltet, som bare gir meg masse gnagsår uansett hvor mye vaselin jeg bruker. Og på ebay fantes det hjelp å få, snart var en stk hvit og en stk sort spotsbh fra Adidas på vei hit. Til en pris som var under halvparten av hva jeg for noen år siden ga i en vanlig sportsbutikk, selv inkl porto fra USA. Det er sånt man kan like! 

Etterhvert måtte jeg selvsagt lage meg en egen konto, for mannen ble lei av å være medium. Det er forøvrig mannens søster, min svigerinne Silje, som er sterkt medskyldig til at jeg havnet på ebay-kjøret. Så, det ble altså konto både på paypal (må jo kunne betale for herlighetene også) og ebay, og jeg var i gang med nettshopping for alvor. Skumle saker!! Det har dermed blitt to nye polar/adidas topper, kjøpt fra Tyskland til ca 200 kr stykket.  Disse to er enda bedre enn de to første sportsbh-ene jeg kjøpte, fordi jeg får ikke gnagsår i det hele tatt av de - og til sommeren kan jeg antakelig bruke de som løpesinglet også.  Så jeg lurer på om jeg skal gå amok å kjøpe enda flere? - de blir jo selvsagt slitt i pulsmålerområdet ved vask og bruk. Jeg tror helt sikkert jeg godt trenger flere titalls slike... LOLUtover to slike topper har jeg kjøpt en løpegenser og et løpeskjørt fra Adidas! Venter bare på våren for å kunne benytte sistnevnte, og det blir vel en stund å vente;-) I ventetiden er det best å holde ebaykontoen varm! Fine greier i alle fall, jeg kan varmt anbefale å gå litt amok på ebay. For deg som heller ikke vet helt hva ebay er; det er bare et kjempestort finn.no -internasjonalt!

Har du gode ebayhistorier å dele? Har du gjort noen funn der i det siste som du vil fortelle om?

Kommentarer