Havregrøt!

Hva tenker du på når du hører ordet "havregrøt"? Spreke, sunne og kjipe idrettsstjerner eller kanskje fattigmannskost?  Vel, tenk en gang til. Havregrøt er nemlig mitt favoritt måltid før konkuranser, og det er heller ikke å forakte før langturen på lørdag eller søndag. Hvorfor?
- Metter godt
- Ligger fint i min mage uten å gi meg noen problemer når jeg løper
- Enkelt å lage (melk & snarkokte gryn, mikro 2-3 min - voila)
- Godt!

Så, hva mer kan jeg si? Spis havregrøt, det er både godt og sunt - og utrolig enkelt. Billig er det vel også. Skikkelig kinderegg;-)

Kommentarer

  1. Er ikkje ein morgon uten havregraut her i gården, eller kanskje eg skipper lør og søn i ny og ne. Eg liker best den blå pakka, trur det er blandet kruskakli i den (rett skrevet), litt meir smak. Og eplebåter på toppen, litt søtt også. I like.

    SvarSlett
  2. Jeg burde jo selvsagt variert litt ja Ingunn! vi har jo både kruskakli og andre kornting jeg kunne blandet i - noterer bak øret...

    SvarSlett

Legg inn en kommentar