Halvmaraton i morgen

Nå er jeg klar for årets andre halvmaraton; Lørenskog halvmaraton! Sightseeing for byfolk mao, det kan bli interessant. Jeg er ikke akkurat lommekjent der ute, men mine ben har vøært i Lørenskog i alle fall en gang tidligere. Løypa går blant annet forbi A-hus, og det skal jo være verdt et besøk. Men, det er kanskje ikke den store arkitekturen?

Det ser ut som kroppen ikke har fått kontakt med svineinfluensa eller annet svineri, så jeg tror det blir moro i morgen. Jeg så litt mørkt på sykdom da D. måtte hentes i barnehagen på onsdag med høy feber, og den bare steg til uante høyder utover dagen. Men, selv 1. grads kontakt med han disse dagene har jeg stått av det han har fått i kroppen. Heldigivs.  

Krysser nå fingre og tær, og det som ellers kan krysses, for at det ikke blir så mye nedbør og ikke for kaldt(helst ingen nedbør, ettersom det er kaldt å løpe med vått tøy i noen og hundre minutter). Det er meldt ca 6 grader og oppholds, og jeg håper altså det holder stikk.


Jeg vet ikke helt hvilken bekledning jeg skal velge for denne konkurransen. Hvis det ikke blir regn kan jeg nok løpe med ull og en skjorte over på overkroppen. Men om det regner er jeg temmelig usikker. Ull blir ganske vått etter hvert... Full hyre med regnavstøtende jakke er litt voldsomt igjen, i konkurranse. Jeg satser egentlig på at det er oppholds, så blir det enklere for meg! Sko har jeg heller ikke bestemt meg for, de gule Adizero Boston skoene eller de vanlige Adistar Salvation? De gule har ikke så mye demping, så det kan bli tøft. Men, på den annen side er det noe grus å løpe på, såvidt jeg har forstått, og da tåler jeg det kanskje... Vanskelig!!Målsetningen i morgen er også uklar. Noen sier løypa er hardere, at man må regne med å bruke noen minutter mer enn f.eks Oslo Maraton. Jeg løp da på 1:46:19 - men misset masse tid første halvdel pga køgåing. Jeg har lyst til å kjøre på fra start med mål om 1:45:ett eller annet. Briste eller bære :-S

Kommentarer

  1. Gratulerer Siri!
    Kjempebra løpt. Likte du skoene? Det har vært mine favorittsko gjennom hele 2009:)

    Hanne

    SvarSlett

Legg inn en kommentar