Den perfekte løpegenseren

Dette innlegget er egentlig innmari dårlig gjort å poste, men skit au;-)  Genseren på bildet er en av mine aller, aller beste treningsgensere. Jeg har to like, en rød og en blå, de deler følgelig på førsteplassen. Og hvorfor er det dårlig gjort å fortelle om denne fantastiske løpegenseren som både er fin og funksjonell for løping? Jo, fordi de er gamle og sikkert helt umulig å oppdrive i butikkene nå... Men, det er altså tidenes beste treningsklærkjøp, basta!

Den er i deilig og varm fleece, sannsynligvis kjøpt rundt 2002 - og ingen tegn til slitasje (og jeg lover deg, disse to er brukt MYE!). Jeg antar at man ville sett at fargen var litt blekere om man la de ved siden av helt nye, men jeg har ingen helt ny å sammenlikne med, så who cares? Halsen er passe høy, og ikke for tett - helt perfekt for høst og vinter:-)


Genseren heter Thermal fit tror jeg, og er fra Nike. Det er flere av mine treningsvenner som har sett på genseren med blanke øyne og sagt noe slikt som "å, den ser god ut" - ja, denne er gammel og du får aldri verden tak i en slik ler jeg da tilbake;-)


Bildet er forøvrig fra 2007 tror jeg, på vei til Sentrumsløpet med t-banen. Sjekk de skeive museflettene mine! -jeg var inspirert av Susanne Wigene tror jeg (ikke det med skeive da - men museflettene) Legg også merke til hvor få folk som er på vei ned til byen en søndag morgen kl 9 sånn sirka...
 

Kommentarer