Dagens treningsøkt

Jeg dro til parken i dag kl 20 for å starte treningen, men ikke delta selv - og det var veldig rart! Jeg ble dessverre for syk i løpet av dagen i dag til at jeg våget meg ut på løping. Jeg utpekte en klokkesjef; Asta, og håper at andre også tok litt sjefsansvar underveis på de seks doble og en singel.


Det var i alt 13 stk som løp da jeg dro, og jeg skulle veldig gjerne vært med! Nå håper jeg bare på utførlig rapport fra dere sprekingene i kommentarfeltet her! Jeg fikk ikke engang med meg hvor mange nye som møtte opp; Kari(?), Torfinn og Heming, flere?  Av "gamliser" så jeg i mørket Gøril, Mari, Asta, Michael, Astrid, Stefan, Dag, Gudrun, Lisa G... men så er jeg litt blank dessverre!


Jeg kryper til køys, men gleder meg til å lese fra dere!

Kommentarer

 1. i går hadde jeg min debut på Siris Treningscamp. Med andre ord kom og gikk jeg? Eller gikk og kom jeg ?

  SvarSlett
 2. Vi løp og løp, ja. Asta gjorde en kjempeinnsats, og etter at alle rundene var løpt fikk hun (eller en annen? Det er mange jeg ikke kjenner) de som ennå hadde reserver igjen med seg på en stafett! Tror absolutt det var flere enn meg som var slitne i går:)

  SvarSlett
 3. Stafett!? Så morsomt:-) Dette vil jeg høre mer om? Er det slik å forstå at dere syns 6 doble og en singel er for lite trening? ;-)

  SvarSlett
 4. Jeg løp ikke stafett, jeg var bare rundingsbøye, la det være helt klart! Det var 2 lag med 3 personer på hvert, resten av oss hadde nok med rundene;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar