Wii er moro!

Jeg fikk litt småkjeft av Bjørnar da jeg var hos han sist med mine trøblete ben. Han mente jeg ikke gjorde nok forebyggende, at jeg måtte trene mere styrke på bena. Som de fleste andre liker jeg ikke å få kjeft, hverken skikkelig kjeft eller småkjeft. Dessuten kom jeg etterpå fram til at det ikke er sant at jeg ikke trener styrke i det hele tatt på bena. Alle dise gode svarene som kommer etterpå, hvor er de når man trenger de?! 

Vel, uansett, jeg har tenkt at jeg må begynne på med wii treningen i kjelleren igjen. Den gjorde underverker i vinter/vår - men jeg har ikke vært så gira på å trene i nede kjelleren nå det siste halvåret. Mye mer moro å dra ut! Som tenkt så gjort, etter hvert. I dag ble det en liten intro / gjensyn mellom wii og meg. Jeg bestod den dumme wii alderstesten, heldigvis. Ble bare korrekt alder + 1 år, tiltross for at han sa "obviously not your cup of tea" etter den ene av to tester. Den maskina har det i kjeften!

Etter den vanlige testen tok jeg en halvtimes trening, litt balansetrening som oppvarming og så litt work out som det heter på wii språket. Jeg prøvde noen for meg "nye øvelser" i dette spillet; nemlig boksingen og rockeringen. Det var kjempemoro! Slo løs med Rocky on my mind, i fin flyt (hehe, neppe!). Rockeringen fikk jeg også teket på tilslutt, fikk magekramper av alle svinginga! Jeg kommer nok til å bli helt utrolig stiv i overarmene i morgen, og antakeligvis også magen. Bena? De glemte jeg! LOL. Må ta en ny runde på søndag, etter parksprinten - i morgen er det joggetur som gjelder.

Kommentarer