Ukens fellesøkt er over

Det ble en skikkelig hard og god økt i dag, bra jobbet alle sammen! Mange løpeglade gir rom for litt ekstra fight på rundene. Vi kjørte som planlagt; 1 runde - 2 runder - 1 runde - 2 runder litt lengre pause, og så alt sammen en gang til. Lengden på runden varierer fra ca 350 m til 550 m, de fleste av dere løp 450 m runden. Det blir i underkant av 6 km, og i overkant for de på den lange. 

Knallbra innsats både av gamle og nye på treningen, jeg er dessverre ikke helt sikker på om jeg fikk med meg riktig navn på de som var tilstede i kveld (kan skylde på både høy puls og dårlig sikt!), men prøver meg:
Gamle: Mari, Mari-L, Åshild, Tonje, Marita, Silje M og Janne
Nye: Lisa, Asta, Trine, Gunnar og Stefan. Det var en dame/jente til tror jeg, Ingrid?
Velkommen skal dere være, veldig hyggelig med så mange nye fjes i dag!Dere nye får mail om Løplabbetrabatten straks:-) (Send meg en mail om jeg har glemt deg på listen over!)


Det ble også en kort styrkeøkt til slutt, som vanlig. Armer, mage og rygg fikk en skikkelig omgang, det var mange stønn og morsomme ansiktsuttrykk;-)  Bra jobbet alle sammen - håper å se dere om en uke (og ta gjerne med en venn/kollega)!

Kommentarer

 1. Er det "bare" løping? Jeg er elendig på å løpe, men har kjempe lyst til å bli bedre. Er det noe for meg da? Jeg er mao ikke noe marathon materiell foreløpig...

  SvarSlett
 2. Hei Strikelaura

  Nå er det mest bare løping (eller jogging om du er mer bekvem med det!). Det var mer styrketrening før, og jeg tror vi skal få til en ny løsning snart... Følg med her:-)

  Du er hjertelig velkommen til å prøve deg på en treningsøkt, så kan du selv finne ut om det er noe for deg!

  Siri

  SvarSlett

Legg inn en kommentar