Trening nr 18

Denne ukens fellesøkt blir nr 18 i serien! Vi startet opp med Siris Boot Camp torsdag 22. mai, da med størst vekt på styrketrening. Vi hadde 6 treninger før sommeren, og styrketreningen fikk tak i ukjente og sovende muskler for mange av deltakerne. Etter sommeren ble denne bloggen lansert, navnet ble endret til Siris Treningscamp og i tillegg ble intervaller introdusert. 

Dere har blitt sprekere og sprekere, og nå løpes det altså knallharde intervaller. Denne ukens intervalløkt er den tiende - så nå skal kondisen ha blitt vesentlig bedre for de som har vært jevnlig på trening!


Trening blir det altså denne uken også, tre stk har meldt at de kommer og ytterligere tre stk sier de kanskje kommer (litt sykdom som herjer stadig). Jeg håper det blir mange flere, meld fra på mail om du vil være med!  Treningen er kl 20:00 i Frognerparken på onsdag, oppmøtestedet ser du på kartet på siden Oppmøtested.  

Styrketreningsdelen krymper stadig i takt med gradene ute, men den kommer tilbake når gradene og lyset kommer tilbake - æresord!

Kommentarer