Takk for i går!

Det ble en super treningsøkt i parken i går. Vel var det både mørkt og kaldt nå som vi er helt på tampen av oktober, men innsatsen dere viste varmet godt:-)


Da jeg kom løpende inn i parken stod allerede en liten ring av treningsglade jenter og gutter, og innen vi var i gang med oppvarmingsrunden kom det flere til, vi ble totalt 13-14 stk i går. Av nye hadde vi med oss Astrid og mannen (som jeg selvsagt ikke husker navnet på...) og jeg lurer på om det var en ny til? - men jeg surrer jo så mye så jeg er jammen ikke sikker på hvem som er nye og gamle i mørket. Velkommen til oss i alle fall!


Det ble som annonsert her på forhånd kun doble runder i går, og det gikk et lite sukk gjennom "forsamlingen" da jeg annonserte dette høyt; men dere gjennomførte alle seks intervallene i fin stil og med stor innsats. Det var heller ingen lang pause i går, slik vi bruker å ha. Det betyr at dere stadig strekker dere litt, og det er moro å observere for meg.  Da vi begynte med intervallene i august holdt samtlige på "å dø" - og nesten ingen fullførte de 10 enkle rundene. Jeg har fått noen tilbakemeldinger etter gårsdagens økt også da, om at det var noen slitne kropper til kvelds!


En veldig bra treningsøkt ble det, som dere alle kan være stolte av å ha gjennomført! Vi ligger godt i rute til vårens Sentrumsløp i april, det er bare å melde seg på. 


Det er også bare å melde seg på Parksprint i Frognerparken på søndag. Kun korte distanser som dere kan gi full gass på, nesten hele veien. Alle som er på treningen kan gjennomføre dette i fin fart. Det er nesten gratis, det er barnevennlig, mange fine uttrekkspremier, det er midt på dagen og dermed lyst - så meld deg på snarest:-)


Kommentarer