Sentrumsløpet 2010

Det er flere av Treningscampdeltakerne som nylig har debutert på 10 km distansen, i Human Race og Oslo Maraton. De fleste derimot har ikke prøvd seg på denne distansen ennå, men innen april 2010 er her skal de fleste av dere være klare (-betinget at dere møter opp til trening relativt fast). Da er det løp i Oslos bygater igjen!



Mange har allerede meldt seg på til Sentrumsløpet, og jeg vil anbefale flere å gjøre det samme. Prisen er lavere nå før nyttår, så løp&kjøp - evt ønsk deg startnummer i julegave!


På veien mot 10 km skal vi trene lengre intervaller, og vi har allerede begynt opptrappingen. I morgen f.eks blir det en ny økt med bare doble runder! I tillegg blir det tilbud om felles løpetur på lør- eller søndager. Jeg lager en undersøkelse på hvilken dag som passer flest av dere - husk å svare på denne om du vil være med. (Den blir liggende nederst på bloggen her slik som den forrige - kun åpen noen få dager). Det blir fra Sognsvann nå i første omgang. Vi kommer ikke til å løpe i samlet flokk, men dele opp gruppen slik at man løper sammen med de man er ca på samme nivå som.

Kommentarer