Rolig langtur i nydelig høstvær

Værgudene viste seg i dag fra en langt bedre side enn i går med regn, sludd og sterk vind. I dag var solen atter tilbake fra en skyfri, blå himmel. Det er relativt kjølig selvsagt, vi skriver tross alt oktober.


Dagens treningstur ble en rolig langtur sammen med Ingunn opp mot Bogstad og inn i Sørkedalen. Vi var ikke de eneste som syntes Bogstadvannet, Bogstad gård eller Sørkedalen var et egnet turmål på en slik flott søndag. Det var altfor mange biler langs veien, vi møtte mange syklister, rulleskigåere og ved Bogstad gård rådet barnefamiliene med vogn og meis. Joggerne var helt klart i mindretall, jeg tror vi kun så en annen jogger faktisk. 

Det er noen høydemeter som må forseres på turen opp til Bogstad, så det ble en ganske tung økt. Vi fikk etter hvert ganske tunge ben, og konkluderte med at vi kanskje ikke var helt restituerte etter forrige søndags halvmaraton. Løpet i går tror jeg ikke satte seg så voldsomt i bena mine, til det safet jeg altfor mye. Men, så klart - all løping kjennes jo. Det ble totalt en tur på litt i overkant av 20 km, og hvis jeg skal bli klar til maraton i år må jeg begynne med en seriøs opptrapping av antall kilometer nå. Turen i dag var som sagt ganske tung, så det kjennes ikke helt som jeg er klar for 25-30 km riktig ennå. Men, om en uke kjennes det kanskje bedre!


Hva med deg, har du fått mosjonert i dag?

Kommentarer