Om gårsdagen!

I går var altså dagen for vår trening nr 18 i Frognerparken, den 17. ende uten regn:-) Det er høst, det er kaldt og det er mørkt. Mange forfall ble meldt både av sykdomsgrunner og andre mer "logistikk i hjemmet"-grunner. Totalt ble vi kun 6 stk på gårsdagens trening, og dessverre ingen nye fjes. Skjønt, med de lysforholdene i parken nå kan man jo nesten ikke se hverandre uansett;-)

Treningen i går ble litt annerledes enn de foregående 9 intervalltreningene. Jeg droppet nemlig enkeltrunder, og vi løp 5 x dobbelrunder, som tilsvarer ca 900 m på de rundene som ble løpt i går. Dette hadde dere ikke greid for 10 uker siden, da var 10 enkeltrunder mer enn de fleste orket. Så, fremgangen er formidabel! Gratulerer:-)Før treningen rakk jeg å lese Aften Bydelsavis for sentrumsbydelene, den het visst "Midt i byen". Der var den flotte omtalen Sigrid Anna skrev og tok bilder til. Det har kommet inn noen meldinger både i mailboksen og på twitter - så jeg har stor tro på at det skal komme noen nye om en uke. Jeg skal få lagt ut den flotte artikkelen her så fort jeg får det til... Den umiddelbare responsen på artikkelen blant treningscampdeltakerne i går var at vi (avbildet) så veldig proffe ut, og at de nok ikke hadde turt å møtt opp på dette selv ;-)  Så, vi framstår altså mye mer proffe enn vi i virkeligheten er!


Glem nå heller ikke å send link til denne bloggen med oppfordring om å bli med; kolleger, venner, familie - alle som vil ha glede og nytte av å trene sammen med andre likesinnede. Det er moro å trene sammen!  


Kommentarer