Motbakkeløp, i morgen

Dette er nok det minst gjennomtenkte jeg har gjort på en stund; å melde meg på Oslos Bratteste dagen før løpet. Jeg har løpt endel bakker på trening, det er jo ikke til å unngå her vi bor. Jeg tror sågar jeg er nokså sterk i bakker, men bakkene jeg har erfaring i er jo ikke i nærheten av den som venter i morgen; Wyllerløypa. 


Det er liksom "bare" 2.7 km, så jeg dør neppe underveis eller skal jeg si oppoverveis? Men er redd jeg har tatt meg vann over hodet nå, skikkelig. Har ikke engang brukt terrengskoene mine på år og dag, og jeg kommer sannsynligvis til å få noen alvorlige gnagsår pga det. Huff, kjenner at jeg gruer meg mer enn godt er. Hva har jeg gjort?

 

Det er en stigning på 407 meter visstnok, men det er også en liten dupp ned med 32 meter, slik at det totalt sett er 440 meter med oppoverbakker. Jada, dette blir litt av en motbakkedebut tenker jeg...


Jeg går nok ut i labert tempo, holder meg i baktroppen dene gangen!

Kommentarer