Løpeklær til høst- og vintervær

Beklager at dette har tatt litt tid, mange baller i luften og nødvendige avklaringer som må til tar tid, men nå er det endelig klart!  Det var GORE som vant avstemmingen, men det kan hende det går greit å få samme rabatt på klærne fra Sporthill også - bare spør i butikken. Begge merkene har dame- og herremodeller, i hhv rødt eller rosa for damer og blått for menn. Dere får 20% uten løplabbet logo og 30% med logo på. De stryker logo på i butikken. Jeg håper jeg får tatt meg en tur innom butikken før neste trening - så skal jeg vise fram klærne til dere i mørket;-)

Den vanlige 15% rabatten gjelder på alt annet dere kjøper.

Husk at rabatten kun gjelder i butikken på Majorstuen (Kirkeveien) og kun hvis du har fått mail fra meg med TCnummer. Om du har vært på trening og ikke fått mail av meg med ditt TCnummer må du ta kontakt:-) 

Kommentarer