Løpehansker på tur!

For to uker siden var jeg på løpetur i Sørkedalen sammen med min gode løpevenninne Ingunn, det var en flott tur i nydelig høstvær og den ble vel på omtrent 20 km såvidt jeg husker. Dessverre var jeg så dum at jeg la løpehanskene mine i lomma på drikkebeltet på veien opp da jeg var blitt god og varm av de første motbakkene. På vei ned igjen fra Bogstad merket jeg at kun den ene hansken var på plass i lommen, vi var da ca 2 km hjemmefra. Motivasjon til å snu og løpe opptil 8 km x 2 på leting etter en hanske var rett og slett ca lik null.Så, det ble etterhvert nye, kule løpehansker på meg! Jeg fryser lett og et løpeliv i oktober uten hansker går bare ikke. (Skihanskene som steppet inn som reservehansker var temmelig varme, så de får ligge i fred litt til).
Sorte Nike med nøkkellomme i håndflaten. De gamle var grå, men ellers er de temmelig like tror jeg. Ganske tynne, så i dag når det bare var noen veldig få plussgrader tok det litt tid før jeg fikk opp varmen. Det at de er så tynne er perfekt når du er blitt varm, anbefales på det aller varmeste!  Terningkast seks, minst! LOL

I dag morges gikk løpeturen nok en gang inn i Sørkedalen, og selv om jeg altså har erstattet hanskene kunne jeg ikke unngå å kikke litt ekstra godt etter min tapte, kjære løpehanske. Den har tross alt vært en trofast og god følgesvenn i atskillige kilometer. Men, akk -  ingen hanske å se noe sted. Den er nok tapt, blåst bort med vinden eller noe:-( Hvil i fred der oppe i dalen!

Det var likefullt en fin tur i høstsolen også i dag, men temmelig kaldt. Det er sånn på høsten man lurer på hvordan man skal få kledd nok på seg når vinteren kommer... Bogstadvannet badet i solen, rim i gresset, trær pyntet med de nydeligste orange, gule og røde blader. Kl 9 om morgenen er det heller ikke mange ute, noen syklister, rulleskiløpere og et par andre joggere  -  behagelig få biler. Beklager sterkt at jeg ikke hadde kamera med på turen!

Kommentarer