Langtur i skauen

I dag har jeg vært på løpetur med Birgit på hennes "hjemmebane"; Fossum og opp til Brunkollen.  Jeg løpe som regel på den andre siden av fylkesgrensa, nemlig i Sørkedalen  - men i dag fikk hun jammen overtalt meg til en Bærumstur!


Jeg tok t-banen til Ekraveien og løp deretter opp til Fossum Idrettspark eller hva det heter, der møtte jeg Birgit. Turen opp til Brunkollen tok ca trekvarter og var på ca 7.5 km. Mange bakker, men helt overlevbart;-) Turen ned fra hytta på kollen gikk selvsagt veldig mye greiere, og pulsen var 2 hakk ned ifht turen opp. Fra Fossum løp jeg så til Røa, hvorfra jeg tok banen ned hit. Totalt fikk jeg ca 19 km med rolig løping, dro på litt de siste kilometerne fra Fossum da - men totalt en nokså rolig tur. 


Da jeg tok banen ned begynte jeg å tenke på om jeg kanskje skal stille opp i Lørenskog Halvmaraton om en uke - og om det ikke kommer noe forkjølelse eller annet svineri inn her så tror jeg jammen jeg gjør det! Det kjennes ut som formen er ganske bra nå, har hatt 3-4 uker uten sykdom:-) 


Håper dere andre også har hatt en fin treningstur i dag, nå er alt klart for morgendagens store debut for Parksprint i Frognerparken! Håper DU kommer:-)

Kommentarer