Human Race - vel overstått

Det ble en skikkelig kald og sur høstdag på Sognsvann i dag, men været var vel verst for tilskuerne. For oss som løp var ikke været særlig problematisk, det var heldigvis oppholds hele tiden - noen timer tidligere var det snøfiller der oppe... Ved vannet traff jeg både Janne, Camilla og Ingunn før start - før det var det litt mat- og sovelogistikk med sønnen.Tre puljer ble startet igang kl 12 og utover, først de kjappeste som hadde håp om tid under 44 min, dernest 45-54 minuttersfolkene og tilsist 55+ mosjonistene. Jeg startet sammen med Ingunn i pulje 2, og snek meg ganske langt fram i pulja for å slippe å løpe i kø. Jeg lot det stå til den første kilometern, det er digg å race litt fra seg i begynnelsen ;-) Jeg kom etter hvert inn i en fin rytme, kjentes ut som jeg løp jevnt og fint. De tre rundene gikk ganske fort unna, jeg hadde pappa med meg på et fast sted rundt vannet, og i tillegg til musikken ved mål var det nok til å ha noe å tenke på underveis. Hadde også hele tiden en rygg å enten holde eller ta igjen. 


Jeg løp ikke så fort som jeg hadde ønsket, men samtidig har jeg hatt en litt dau følelse i kroppen de siste ukene etter all sykdommen i huset her. Så, jeg er godt fornøyd med en 21 plass blant 123 kvinner i mål, og tiden 47:21. Tror igrunnen tiden er representativ for hvordan det står til med Siris løpeform om dagen. Ingunn løp inn på imponerende 44 min i dag, jeg bøyer meg i støvet og er grønn av misunnelse! Janne debuterte på 10 km i dag, og holdt seg pent til planen om å løpe på ca 20 min per runde. Gratulerer til debutanten, kjempeflott tid!


Raske Ingvill Hammersland Måkestad Bovim vant kvinneklassen på imponerende 34:09, mens broren Kjetil Måkestad vant herreklassen på 31:59. Les mer på kondis

Kommentarer