Få dager igjen til årets Human Race

Det er faktisk allerede i overimorgen; lørdag!

Det så lenge litt halvmørkt ut for barnepass, det lå an til 10 km med joggevogn for meg. Men nå skal pappa jammen være med opp til Sognsvann, heie på meg og passe vogna med den (forhåpentligvis) sovende, søte D. Så da kan jeg konsentrere meg 100% nesten om å løpe! Veldig glad for det:-)

Jeg hadde i utgangspunktet håpet på en tid på ca 45 min, men de siste ukene har jeg følt meg bare tyngre og tyngre i kroppen, og strevd mer og mer med å holde tempo oppe. Det har vært mye sykdom her hjemme, som antakeligvis er årsaken til denne formduppen. Så, jeg er litt usikker på hva målet skal være på lørdag? Løypa er jo relativt flat og fin, og det er hele 500 påmeldte, så sikkert mange rygger å forsøke å holde tak i. Kanskje 1:48 er et oppnåelig mål?

Det er forresten forsent å melde seg på, løpet er fulltegnet, men kom gjerne opp og lag liv & leven rundt vannet! Dessuten kan du jo vurdere veldig sterkt å løpe Parksprint helgen etterpå;-)

Kommentarer