Vel blåst

Vi ble dessverre ikke så mange i går kveld, selv om været var på sitt mest strålende på mange uker! Det ble likefullt en bra treningsøkt, med 9 jenter som løp i alt 13 runder hver. Det tilsvarer 5-6 km, så alle er godt i rute til Oslo Maratons 3 km. Omlegging fra 5 x 2 enkle runder til (4 enkle + en dobbel) x 2 gikk ganske fint; litt protester kunne jeg høre - men alle gjennomførte i vedig god stil!

Styrketreningen ble litt kortere enn normalt, det begynner å bli et problem med lysforholdene nå, det var temmelig mørkt etter kl 21. Parken holder en dunkel og hyggelig belysning, men til styrketrening skulle jeg ønsket meg litt bedre/mere lys! Litt usikker på om vi kommer til å få det...før til våren?

Håper på større oppmøte om en uke! Meld fra at du kommer:treningscamp@gmail.com
-og ta gjerne med en venn/nabo/kollega eller de du måtte finne på din vei;-) Jo flere vi er, dessto større sjanse er det for at flere er på samme nivå - hvilket gir morsommere og mer effektiv trening.  Denne onsdagen hadde vi 1 ny løper sammen med oss, velkommen til spreke Ingebjørg! Jeg håper altså det skal dukke opp noen nye jevnt og trutt utover høsten. Spre ryktet om felles løpetrening!

Kommentarer