Ukens rapport!

Det ble totalt 12 treningsglade på dagens trening, samt den halvsyke treneren. De fleste var med på alle intervallene, og fikk presset seg bra - det hørtes i alle fall sånn ut i pausene;-) Det er nok flere og flere nå som kjenner at det begynner å hjelpe på kondisen, og ingenting er bedre enn det!

Det ble også en veldig gledelig seier over myggen, jeg tror jammen meg ikke den har besøkt min kropp i kveld! Usikkert om det er ovedosen med hvitløk, myggmiddel på hele kroppen eller vinden som gjorde susen - seier ble det uansett! Spørsmålet som nå melder seg er selvsagt om man kan gå på jobb med så mye hvitløk i kroppen i morgen?!

På tampen av økten, da dere var helt medgjørlige og slappe av all treningen kastet jeg ut en ekstra utfordring; Oslo Maraton siste helgen i september. Det er mange distanser, og den korteste kan alle sammen gjennomføre! Jeg kommer til å gjenta utfordringen...

Denne onsdagen tror jeg vi hadde 1 ny løper med oss, velkommen til spreke Karin! Takk for treningen alle sammen- håper vi ses igjen neste uke:-)

Kommentarer