Ukas fellesøkt er over

og vi ble 10 stk, som forventet og som sist. Ingen nye fjes som dukket opp i dag, og det var jo litt trist. Gjensyn med noen gamle fjes som jeg ikke har sett på noen uker var det dog! Jeg vil så gjerne ha flere med på dette, jo flere dessto bedre tenker jeg. (Innenfor rimelighetens grenser da selvsagt...)


Vi trente intervaller som sist gang; 4 x 1 runde med ca 1 min pause og så en dobbel før vi tok en lengre pause - deretter samme greia en gang til. Jeg ser utrolig stor fremgang for dere som har vært med på løpetreningen 5-6 ganger nå. Dere holder lenger på hver runde, i flere runder, og dere løper raskere - jeg tenker at vi egentlig burde kjørt en kondistest før vi begynte, sånn i etterpåklokskapens lys! Jeg er uansett sikker på at dere selv merker stor fremgang, og det er det som teller.

Litt styrketrening ble det også, selv om parken etterhvert ble så mørk at vi ikke så forskjell på trær og mennesker... totalt 90 min trening, og ikke mye pausemusikk å få - så en tøff trening for både ben, armer og mage/rygg!


Nå er det Oslo Maraton som gjelder, kun fire-fem dager igjen! Vi møtes søndag morgen kl 09:20-09:25 ved Stortinget t-banestasjon (utgang Egertorget).  Det blir bare moro :-)

Kommentarer