Siste forberedelser Berlin Marathon 2009

Vi har hatt en dag i Berlin allerede, og alle forberedelser er nå gjort... Siste løpeøkt ble gjennomført etter flyturen ned, og ny tube vaselin er innkjøpt. Av andre forberedelser: mye hvile og inntak av pasta og vann. Det eneste som gjenstår for deltakerne nå er å ta til seg riktig næring det aller siste halve døgnet; både i form av drikke og fast føde - samt hvile godt selvsagt. Det gjelder å fylle opp lagrene til de 42.195 meterne som skal forseres i morgen tidlig. Men, grunnlaget er lagt allerede, og det er alt forsent å gjøre store inngrep nå. Vi er kommet til det tidspunkt hvor "det som skjer det skjer" gjelder:-)

Løpet begynner kl 09:00 i morgen, og jeg skal følge min kjære og hans venner på tre ulike steder i løypa. Vi er selvsagt veldig spente alle sammen:-)  I dag har guttene vært på Tempelhof der den store startnummerutdelingen er. Som alltid, mange gode tilbud og vanvittig mange mennesker. Men, arrangøren hadde full kontroll på situasjonen, så alt gikk fint og smertefritt for seg, tysk effektivitet med andre ord!

Det er ca 35.000 (!!) startende i morgen, så jeg antar at det blir temmelig uoversiktelig og vanskelig å finne hverandre både før, underveis og etter løpet. En skikkelig folkefest blir det uansett, og et minne for livet for de som deltar.  Jeg håper å komme med en positiv oppdatering i morgen kveld engang... Tvi-tvi!!!

Kommentarer