Oslo Maraton - 20 dager igjen!

Det nærmer seg en av Oslos største løpsfester, og Treningscampen stiller med minst 12 løpere!! Det er kjempeflott:-)  Gi meg beskjed om DU også vil være med oss den 27/9...Noen var ute på jogging rundt Sognsvann i går, og det virker som de fikk økt selvtillit og tro på at de skal greie de 3 km fint - det er jeg også helt sikker på!


Det er nå to ganger med onsdagstrening før løpet, og jeg har tenkt å tilby dere en ekstra treningsøkt i tillegg - som ledd i oppladningen til løpet. Sannsynligvis blir dette i tilknytning til helgen 11-13. september. Dette kommer jeg litt mer tilbake til :-) 
Fint om dere som vil trene nå på onsdag gir meg beskjed, så jeg vet ca hvor mange som kommer. Send en mail til treningscamp@gmail.com, legg igjen en kommentar eller kontakt meg på andre måter. Foreløpig har jeg fått kun 2 påmeldinger, men er ganske sikker på at vi blir 10-15 stk denne uken også! Gjerne enda flere:-)

Kommentarer