Oslo Maraton søndag 27/9

Som allerede nevnt flere ganger... dere er utfordret til å stille opp på 3 km... Alle dere som har vært med på disse intervallene greier fint å gjennomføre denne distansen, og jeg tror (eller jeg VET!) at det blir en hyggelig opplevelse!

Det er fem stk som allerede har sagt at de blir med, og jeg vil kontakte arrangør i løpet av uken. Det renner inn med påmeldinger om dagen, og de har et makstak på antall startende per distanse, så jeg tror ikke vi skal sitte å vente altfor lenge. Så, send meg en mail nå på treningscamp@gmail.com med Navn og fødselsdato om du har lyst til å bli med på laget vårt!!

Jeg tror mange av dere allerede har funnet ut hvem som er på samme nivå, hvis ikke; bruk de siste tre ukene godt:-) Det er moro å løpe sammen, og å ha en liten intern fight om hvem som holder best inn!

Du finner mer info her: Oslo Maraton
Sentrale punkter fra nettsiden:
  • Starttid for 3 km er kl. 09.55.
  • Pris: 320 (men jeg skal sjekke om vi kan få lavere gruppepris)
  • Start og mål er på Akershus Festning, Festningsplassen for samtlige distanser.

Kommentarer