Nervene under kontroll?

Det nærmer seg årets halvmaraton, og jeg vet ikke om jeg er klar... 

For en månedstid siden følte jeg at formen var god og jeg løp flere turer på ca 20 km på rundt 5:10 per km. Målet på 1:45 ble satt og så ble jeg syk, og det varte og varte, altfor lenge... Jeg har faktisk ikke løpt langt siden i begynnelsen av måneden. Jeg tror formen er ok, kanskje sågar bra. Men, det har sneket seg inn en liten usikkerhet. Bør jeg gå ut i 4:50 tempo, eller skal jeg heller prøve å holde 5:00 så lenge som mulig? Hm, jeg lurer og lurer. Tror jeg skal sjekke polar treningsdagboken, håper jeg finner noe beroliggende data der!Tidligere i dag var jeg nede på Festningen for å hente startnummer til meg selv og en annen som trener på treningscampen. Fine blå t-skjorter fikk vi der, mye finere enn de gamle glitnirskjortene. Jeg skal neppe løpe med den i morgen, jeg velger vel heller min orange nike trøye som er lett å få øye på av min private kameramann! 


Jeg sjekket ut start- og målområdet også mens jeg først var der nede (jeg har visst aldri vært inne på festningsområdet før jeg... og har bodd her i 10 år!) Det så litt trangt ut der inne, får bare håpe det er nok plass til alle. Kunne ikke se så mange oppsatte toalett, så det blir nok dokø før start, som vanlig.


Nå har jeg også tatt en titt på løypa; først en tur forbi Operaen ut mot Malmøya, deretter tilbake til sentrum og en liten runde opp Karl Johan før det bærer ut mot Skøyen over Skillebekk. Tilbake til sentrum igjen langs E18 og Aker Brygge, Rådhusplassen og etterhvert inn på festningsområdet. Er nok sliten da... Gruer jeg meg tro? Litt kanskje... det er ikke full maratondistanse, men 21 k er jo litt det også. Håper jeg sover godt i natt.

Kommentarer