Mens vi venter på valgresultatet....

Det er jo enda en del timer igjen før vi får noen skikkelige tall å forholde oss til, da passer det fint med en liten oppdatering her på treningscampen mens vi sitrer i spenning.


Oslo Maraton: Vi er 12 jenter tror jeg  - som skal løpe 3 km, 12 km eller halvmaraton under Oslo Maraton 27. september - 12 dager igjen! Det er fortsatt ikke forsent å slenge seg med sammen med oss:-)  De fleste er åmeldt den korteste distansen.Ukens trening: Det er allerede 7 stk som har meldt at de gjerne vil trene på onsdag, de fleste kommer til intervallene kl 20:00. Moro! Det er plass til mange flere - send meg en mail om DU også vil være med. Det koster ingenting, påmelding er kun fordi jeg vil ha en anelse om hvor mange som kommer på forhånd! Moro med nye fjes - så kom & bli med på trening!


Framover nå vil det bli litt fokus på maraton her på bloggen... selv om det ikke er så aktuelt for dere som følger treningen ennå(...) Grunnen er at min kjære endelig skal debutere på distansen nå, så da MÅ jeg nesten skrive litt om det! Det blir nemlig mye maratonsnakk og tanker her i heimen, og da er det naturlig å ta litt inn her også. Selv håper jeg å få løpt min andre fulle maraton innen året er omme - må bare holde meg litt friskere enn jeg har gjort de siste tre ukene!!


Vel, det var litt om alt - stell pent med deg selv og kroppen din - så ses vi på trening snart:-) God valgvake!

Kommentarer