Massasje

Dagen etter er slikt løp er det godt å få litt proff hjelp for å få løpet ut av musklene, da går jeg til Bjørnar Theigmann. Han holder til på Elixia Skøyen, og han har jeg gått til siden våren 2007 - det begynte med leggene... To måneder før min maratondebut verket nemlig leggene og jeg var på gråten, trodde hele maratongreia skulle gå fløyten. Etter noen uker med intens knaing på framsiden av leggene i kombinasjon med mindre løping gjorde heldigvis susen! Det ble maratondebut i Københavns bygater:-)


Det siste halvannet året har jeg ikke vært så mye hos han, mest fordi jeg ikke har hatt like stort behov - men også fordi det er vanskeligere å få tiden til å strekke til slik luksus. Nå var imidlertid tiden inne for å prioritere kroppen litt, etter de 21 kilometerne i 5:00 tempo. Ryggen verket og venstre lår er litt rart, men alt i alt vil jeg si at kroppen greide seg fint i går. Føler meg egentlig klar for en løpetur nå.

Kan i alle fall anbefale litt massasje etter slike utskeielser, det gjør godt for en sliten kropp!

Kommentarer