Maratondebut i Berlin!

Maratondebuten er nå også overstått for min kjære; det ble etterhvert en hard kamp - som forventet! Han var godt forberedt på å møte både den berømmelige veggen og at ulike småskader og skavanker skulle plage han. Det som imidlertid ble det store problemet var magen; han forsøkte seg på en energibar slik han pleier på langturen, men den var ikke mulig å få ned i dag. Så, det ble minimalt med inntak utover drikke - men han gjennomførte likefullt i fin stil på respektable 3:19:45 og ble bestemann i gruppen han reiste med.  Jeg fikk coachet fra sidelinjen og supplert med vannflasker ved 11 km, 21 km samt 32 km - etter det brøt u-bahn logistikken min sammen og jeg fikk ikke sett han mer før etter målgang - dessverre.   Magen hans er forøvrig mye bedre nå!!

Trener og utover er begge veldig fornøyd med dagens konkurranse, og vil nå bruke de siste timene i Berlin til avslapping og feiring! Forøvrig, Berlin Marathon er et fantastisk arrangement, utrolig god stemning langs hele løypa - publikum overalt og musikk/show. Virkelig en folkefest - Anbefales! Trenger du hjelp eller tips til trening mot maraton er det bare å sende en mail! To debutanter fikk treningsprogram til Berlin, og begge er svært fornøyd med både innsats og resultat.

Det blir nå straks fokus på Oslo Maraton her på bloggen og ikke minst den ukentlige treningen. Meld gjerne fra allerede i dag på mail om du har tenkt å komme på onsdag:-)  Håper vi ses!

Kommentarer

  1. Gratulerer til din kjære...tiden minner mye om min maratondebut: 3:15:12
    Gled deg til Oslo Maraton...det blir stort med SÅ MANGE folk i Oslo!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar