Jeg skal aldri

mer løpe langtur med vond hals og snørrete nese. Aldri. Helt sikkert.

Nå er jeg så lei av å være syk! Jeg føler på meg at noe er i ferd med å skje, at det holder på å snu... og jeg ber til den store, kloke helseguden at jeg snart må bli helt frisk! Vil så gjerne få kreftene tilbake og en hals som ikke piper, en nese som ikke renner. Er det for mye å be om?

.
.
.
.

Nå ja, jeg vet godt at jeg kommer til å gjøre noe slikt igjen, selv om jeg lover dyrt og hellig nå. Kjenner meg selv litt for godt - med tiden blir minnet svakere. Men jeg håper jeg har lært kroppen min litt bedre å kjenne etter dette. Og, kanskje kan du som leser lære av mine feil?

Når jeg nå likevel er stuck uten trening tenkte jeg å oppdatere bloggen litt, med ulike treningstips og annet. Så, det kommer mer. Hodet fungerer sånn tålelig!

Kommentarer