Endelig frisk igjen?

Etter tre (3!!) uker med forkjølelse/influensa i kroppen begynner jeg endelig å tro at jeg nærmer meg frisk igjen. Har mistet mye trening nå, men heldigvis lå jeg foran "skjema" til halvmaraton før jeg ble slått ut, så jeg tror det skal gå greit med løpet om to uker. Hadde før jeg ble syk 3 eller 4 langturer på 20 km eller mer, og det skulle holde i massevis det - om jeg nå  bare holder meg frisk da!

I dag forsøkte jeg meg endelig ut på løpetur igjen, tok rolige 8 km og det gikk ganske fint. Det var en stor lettelse å kjenne at kroppen fungerte igjen, deilig å løpe og befriende å kjenne at det kom luft inn gjennom både nese og munn!! Det var en del vind i dag, og jeg var redd den skulle gå til hodet på meg igjen - men jeg tror jeg tålte det i dag!

Nå gleder jeg meg til en mer normal treningsuke, spesielt til fellestreningen i parken på onsdag! Håper DU også vil være med:-) Har forresten tenkt å delta på 250. SRM løp kl 18 samme dag, så mulig jeg ikke gir maks på interallene etterpå denne uken heller- men det får vi se på når den tid kommer! 

Kommentarer