Bli med, bli med!

Jeg begynner endelig å bli tilnærmet frisk nå, og gleder meg veldig til å trene i parken i morgen, sammen med dere alle sammen!! Kroppen min skriker etter litt mosjon nå, etter en ukes dvale. Har du fortsatt ikke meldt deg på treningen?? Send en mail, NÅ!

Sist jeg sjekket (yr) så det trygt up mhp nedbør i morgen, det var sågar sol i sikte. Anbefaler myggmiddel på det sterkeste, noe å ligge på (sitteunderlag eller en treningsjakke), vannflaske og en stor dæsj treningsiver!Så ses vi kl 20:00 til løping eller ca 20:30 til styrketrening.

Ellers, hva angår Oslo Maraton deltakelse: Vi fikk dessverre ingen grupperabatt hos SK Vidar, det er ganske skuffende men ingenting mer å gjøre med. Om du vil at jeg skal melde deg på sender du en mail om det- det er også bare å gjøre det selv via http://www.oslomaraton.no/ Bare spør om du lurer på noe:-)  Det er bare 18 dager igjen nå tror jeg!

Kommentarer