Berlin Marathon!

I morgen tidlig reiser vi til Berlin, min kjære skal debutere på den 42,195 meter lange distansen på søndag! Vi gleder oss veldig, både til langhelg alene sammen uten lille D og til selve løpet på søndag. Vi reiser sammen med en vennegjeng som alle skal delta, mange debutanter! Jeg skulle selvsagt også gjerne løpt, men det blir nok min tur igjen litt senere. Det ser ut som vi skal få en helg med fint vær også, værmeldingen sier sol og temperaturer rundt 20 grader - det sier ikke jeg nei takk til!


Så, nå er koffertene nesten ferdig pakket, barnevakten på plass og alt er i grunnen klart. Debutanten har holdt seg frisk og skadefri, takket være mye c-vitamin knasking i det siste og ikke minst et veldig fornuftig treningsopplegg. He-he, det siste er det JEG som har stått for. Dommen min faller nok på søndag kveld engang! Håper jeg ikke blir sparket som trener...Det blir kanskje ikke så mye blogging i løpet av helgen, så treningsoppfordringen kommer her og nå: Husk at kroppen din gjerne vil mosjonere minst en gang i løpet av helgen!

Kommentarer